Årsmöte

2019-03-07

Den 21/3 kl. 19.00 är det årsmöte i Tegnaby bygdegård. Vi bjuder på smörgåstårta, kaffe och kaka. Välkommen!

Några ord från Tegnaby bygdegårdsförening

Tegnaby bygdegård håller snart årsmöte och det är dags att summera verksamheten. Under året har vi som vanligt arrangerat traditionsenligt valborgs- och julfirande. Vi har dessutom ordnat pubkvällar, skaldjursfest, filmvisning, brännboll med grillning och ett antal välbesökta teaterföreställningar. Vi i styrelsen ser gärna att vi även fortsättningsvis kan erbjuda aktiviteter som bidrar till gemenskapen i Tegnaby och byarna runtomkring.

Som det ser ut nu verkar det som att vi går in i ett nytt verksamhetsår med en lite mindre styrelse, vilket innebär att vi ser över hur vi fördelar ansvar och arbete i bygdegården. Vi är en ideell förening, som lägger ner många frivilliga timmar för att hålla i verksamheten igång. En viktig del i verksamheten är våra uthyrningar. Vi vill vara en eftertraktad och omtyckt festlokal och vi tror att vi har lyckats ganska bra med det hittills. Som många av er vet är det tyvärr inte alltid det blir så lyckat. Vid ett antal tillfällen under ganska kort tid har vi haft hyresgäster som inte skött sig. Vi har därför vidtagit ett antal åtgärder för att inte riskera hamna i samma situation igen. Ni är alltid välkomna att kontakta oss med synpunkter och idéer om vi kan förbättra oss på något område.

Som sagt vill vi fortsätta erbjuda aktiviteter för stora och små under hela året. Därför välkomnar vi frivilliga initiativ av alla slag. Vi ser gärna att fler i bygden hjälper till att hålla igång verksamheten på olika sätt. Vill du engagera dig i styrelsen är du såklart varmt välkommen. Om inte, så kanske du kan hjälpa till att bära grejer vid någon teaterföreställning, baka något till något av våra arrangemang, eller bara vara behjälplig i och kring våra lokaler. Snart börjar gräset växa och kommer att behöva klippas igen ...

Om du är intresserad att vara behjälplig i något avseende, stort som smått, är du välkommen att kontakta oss på info@tegnaby.se eller prata med oss på årsmötet.

Henrik Evertsson, ordförande
Tegnaby bygdegårdsförening